Black Time Hip-Hop tánciskola és táncoktatás

Hartmann Gábor

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL koreográfusa és oszlopos tagja! A Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében szerzett táncoktatói bizonyítványt. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség 2x-esen nívódíjjal kitüntetett táncpedagógusa. Az Európa- és 2x Világbajnok Black Time hip-hop tánccsoport vezető koreográfusa. 2006-ban és 2012-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc szakán tartott street dance tréninget. Koreográfiái versenyeken, musical produkciókban, televízióban és workshopokon világszerte láthatók. 2010-ben két csapatnak is koreografált az USA-ban. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja és koreográfusa. Az Európa Bajnok PROJECT táncosa és koreográfusa. A 2011-2012-es ÁRKÁD divat show társkoreográfusa.

     TEL.:    +36 30 901 5521
     EMAIL: bltcrew@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • STUDIO VIDA - Örs vezér Tér
  Cím: Bp.,X.Fehér út 3. Cédrus Piac 1.emelet

 • URBAN DANCE STUDIOS
  Cím: Bp.,XIII.Visegrádi u.29.

Horváth Zoltán

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2002.óta a Blt crew tagja. 2005-2006-ban főként a kezdők-és középhaladók képzését biztosította. 2007-től a Black Time tánciskola haladó-és versenyző csoportjának is az edzője és koreográfusa. Magyarország számos tánciskolájában és táboraiban tart workshopokat és kurzusokat. 2009.tavaszán felkérést kapott egy nagyszabású Romániai versenyen való zsürizésre. Szalagavatók és különböző rendezvények évről-évre meghívott koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

     TEL.:    +36 30 386 5049
     EMAIL: bltcrew.zoli@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • KLUB WERYUS
  Cím: 1073 Bp., Dob u. 65.

Karvaly Róbert

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
A Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója. 2006. Tokyo, Japánban az exkluzív Key2icon táncosa. Szerepelt színházi, és televíziós műsorokban. Szalagavató táncok koreográfusa több évre visszamenőleg. A Black Time tánciskola fellépőcsoportjának tagja, valamint a BLT tatabányai csoportjainak vezető koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

     TEL.:    +36 30 901 1617
     EMAIL: bltcrew.robi@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • OROSZLÁNY -MŰVELŐDÉSI HÁZ
  Cím: 2840 Oroszlány, Fő tér 1

 • F1 Fitness
  Cím: Bp.,XIV. Thököly út 105.

 • DINAMIC FITNESS és EURO FITNESS CENTER - TATABÁNYA
  Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok út 44.

Farkas Diána

Táncos tanulmányait a Szegedi Balettintézetben kezdte, majd a jazztánc tanulásával folytatta. Később megismerkedett az aerobikkal, majd társastáncokat, Salsa, Latin és Standard táncokat tanult. Ezt követően a hip-hop került előtérbe, melyet már több mint 10 éve tanul hazai és nemzetközi tanároktól egyaránt. Hét éve tanít gyermekeket, tiniket és felnőtteket. A Szegedi Tudományegyetemen végzett Pedagógia szakon, és sportedzői képesítést is szerzett fitness szakirányon. Jelenleg a Táncművészeti Főiskola Divattánc szakának hallgatója. Táncos és koreográfusi munkásságai: RTL Klub, T-Kábel, Milka és Danubius Roadshow, Hungaroring Gyorsulási Verseny, hip-hop Táncszínház, divatbemutatók, hajshowk, videoklipek, szalagavatók és esküvői táncok. Többszörös arany díjas táncos és koreográfus. 2008 óta a BLT crew tagja.

     TEL.:    +36 20 593 1585
     EMAIL: bltcrew.dia@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • BTS
  Cím: Bp.,XIV. Miskolczi utca 141.

Nagy Edina

1991-ben kezdett táncolni a Black & White Táncstúdióban (jazz balett, modern balett, show tánc, kortárs tánc, hip-hop), ahol 16 évig aktívan táncolt és versenyzett. Táncosként több nagyszabású rendezvényen lépett fel; számos országos bajnoki cím mellett az E.S.D.U. Európa Bajnoki címet is megnyerték 2007-ben hip-hop kiscsoport kategóriában. 7 éven át tanított gyermekeket és 12 éve tanít magas színvonalon szalagavató táncokat. Gyógypedagógusként és TSMT terapeutaként végzett, jelenleg mesterképzésre jár az ELTE-re.
2008 szeptembere óta tagja a Black Time Original Tánciskolának. 4 éve formációkban versenyzik, amelyekkel országos és európai versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el. 2010 óta tanítja a BLT-ban a gyermekeket és a serdülőket. Külföldi és hazai koreográfusok kurzusain rendszeresen képzi magát.

     TEL.:    +36 70 222 1414
     EMAIL: bltcrew.edus@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • KLUB WERYUS
  Cím: 1073 Bp., Dob u. 65.

Jáger Anita

1998 óta táncol.8 évig színpadi showtáncot tanult, ahol rocky, step, charleston, balett és további karaktertáncok alapjait sajátította el. 2007 óta a Black Time Hip Hop Dance School táncosa és versenyzője, ahol a hip hop különböző válfajait sajátíthatta el az évközi oktatások és kurzusok során. A folyamatos képzést elengedhetetlennek tartja, ezért rengeteg nemzetközi prezenter óráján vett és vesz részt különböző kurzusokon, hip-hop days-en, és tánctáborokban. Számos országos verseny nyertese hip-hop kiscsoport és formáció kategóriákban.

     TEL.:    +36 30 667 9067
     EMAIL: bltcrew.anita@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • M10 TÁNC és SPORTAKADÉMIA
  Cím: Bp.,VII. Murányi u.10/a

Szelestei Patrícia

12 éven keresztül a Magic Dance táncegyesületnél tanult modern showtáncot, illetve különböző karaktertáncokat. Számos országos versenyen vett részt bajnokcsapatok versenyzőjeként. 2003 és 2005 között a Goldmusical Tánciskola tagja volt, ahol balettet, musicalt és jazz-t tanult, valamint számtalanszor lépett fel olyan híres színészek mögött, mint pl. Bereczki Zoltán, Peller Károly, Szabó Dávid...stb. Számos TV-s produkcióban szerepelt (Nagy Duett, X Faktor...) A 2011 agusztusában megrendezett SP-nagykoncert háttértáncosa volt. 2006 óta táncol és versenyzik a Black Time tánciskola csapataival. Egyaránt foglalkozik kicsik és nagyok képzésével, hiszen ha valaki, akkor ő tudja, hogy minél kisebb korban kell megszerettetni velük a mozgást! A 2011-es X-faktor tánckarának tagja. A Magyar színházban futó népszerű musical, a Sweet Charity táncosa.

     TEL.:    +36 20 316 9498
     EMAIL: bltcrew.patri@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • DOMB SPORTCENTRUM
  Cím: 2040, Budaörs, Otthon köz

 • A+A MOZGÁSKÖZPONT
  Cím: Budapest, 1172, Hősök tere 18. (Liget Center)

Bedő Gábor - BRATYÓ

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
Több,mint egy éve dolgozik Magyarország egyik legismertebb popsztár SP-Éder Krisztián-háttértáncosaként. Számos videóklipben tűnt fel táncosként és különböző show-k szereplője, mint pl. Árkád Divat show, Lisap hajshow. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

 

     TEL.:    +36 20 246 1630
     EMAIL: bltcrew.bratyo@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • MŰVÉSZETEK HÁZA
  Cím: Gödöllő, Szabadság út 6.

 • VÁCRÁTÓT - Gárdonyi Géza Művelődési Ház
  Cím: 2163 Vácrátót Szabadság út 28.

 • FENYVES SPORTCSARNOK
  Cím: Kistarcsa, Raktár krt.5.

Bedő István - STEVE

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
Amióta megtette élete első lépéseit ritmusra a parkettán, a tánc a szenvedélye. Azóta mondhatni,hogy a Black Time Hip Hop Tánciskola a második otthona. Jelenleg SP háttértáncosa. Számos videoklippben szerepelt előadóművész(popsztárok) mögött, valamint sokat dolgozott együtt a Csillag Születik-ben felfedezett Bad Boyz-val. Reklámfilmek és divatshow-k szereplője. 2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

     TEL.:    +36 30 693 2984
     EMAIL:  sztyupy5@freemail.hu

Oktatási helyszínek >>
 • PEEK STUDIO - INNOVÁCIÓS PARK
  Cím: Bp.,XI.Fehérvári út 130.

Páhy Zoárd

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2007 óta a BLT Crew tagja. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. Számos hazai rendezvényen táncolt már, mint a Viva Comet és Bravo Otto Díjátadókon, a Nagy Duett Tv2-es műsorban, SP nagykoncertjén és a 2010-es VIVA ID egyik reklámarca is volt.  Düki háttértáncosaként is dolgozott. Fontosnak tartja önmaga folyamatos fejlesztését, ezért 2010-ben 3 hónapos továbbképzésen vett részt Amerikában, a Choreo Cookies tanárai által tartott órákon a Studio 429-nél.

     TEL.:    +36 30 415 2105
     EMAIL: bltcrew.zoard@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • KREATIV KOLONIA
  Cím: Budapest 1096,Liliom u. 43-45 6.emelet

Szabó Brigitta

7 éves korában ismerkedett meg először a ritmus titokzatos világával. Először a néptáncban tesztelte magát, majd átváltott az aerobicra. 11 évesen csöppent bele a hip-hop tánc világába. 7 éven keresztül volt tagja az egykori ,,Broadway” tánciskolának, ahol meghatározó tagja volt a csapatnak. Itt lehetőséget kapott, hogy megtanulja a színpadi mozgás és viselkedési forma technikáit. Részt vett a Madách tánc iskola (modern tánc, musical és balett) tánc kurzusain is.16 évesen kóstolt először bele a tanításba az ,,Aurora” tánc iskola által. 2009 óta a Black Time tánc iskola versenyző csapatának a tagja, mely csapattal jelentős eredményeket értek el országos szinten.Számos televíziós reklámban szerepelt, mint pl. a VIVA ID ,Vodafone...Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi prezenterek által tartott kurzusokon.

     TEL.:    +36 30 389 8938
     EMAIL: bltcrew.brigi@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • MILLENÁRIS PARK
  Cím: 1022 Budapest , Millenáris park

Katona Péter

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2008 óta a BLT CREW tagja. Számos hazai és külföldi verseny dobogós helyezetje csapatban ill. egyéniben. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a SZIGET FESZTIVÁLON bemutatott 'Toyboyz' variete show táncosa.  2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. A 2011-es X-faktor tánckarának tagja. Fontosnak tartja, hogy tánctanárként is képezze magát, ezért hazai és külföldi workshopok rendszeres résztvevője.


TEL.:    +36 30 693-3268
EMAIL: bltcrew.peti@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • DANCE-FACTORY
  Cím: Budapest, III.Bécsi út 267. (EUROCENTERNÉL) 1-es villamos végállomásától 2 perc séta

 • KREATIV KOLONIA
  Cím: Budapest 1096,Liliom u. 43-45 6.emelet

 • URBAN DANCE STUDIOS
  Cím: Bp.,XIII.Visegrádi u.29.

Kiss Péter

2008 óta a Black Time Crew tagja.

2010-ben a VI. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1. helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

Szerepelt a 2012 tavaszi Árkád divatbemutatón és számos táncfesztiválon.

Fontosnak tartja, személyes fejlődését, ezért rendszeresen részt vesz továbbképzéseken, workshopokon.

  TEL.:    +36 20 324 8886
  EMAIL: bltcrew.kisspeti@gmail.com

 

 

Oktatási helyszínek >>
 • TÜKÖRMŰHELY
  Cím: Bp. 1085 Rökk Szilárd u. 21.

 • FITNESS-ENERGY
  Cím: X. Szent László tér 20.

 • STUDIO VIDA - Kőbánya Kispest
  Cím: XIX. Simonyi Zsigmond u. 33 - bejárat a Derkovics Gyula u.felől

Elek László

1979-től éveken keresztül Balogh Terézia Balettiskolájának  növendéke, ezzel párhuzamosan a néptánccal is megismerkedett.

Versenytáncosként Latin és Standard táncokat táncolt.A 90-es évek elejétől a divattáncok vették át a főszerepet.Az ország

számos hip-hop iskolájában megfordult.Több európai országban dolgozott show táncosként,majd megnyitotta saját tánciskoláját.

Színvonalas szalagavató táncai egyediek és felejthetetlenek. Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi kurzusokon. 

TEL.:    +36 30 553-7716
EMAIL: bltcrew.laci@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • JUNIOR MOZGÁS STUDIÓ
  Cím: Hajdúböszörmény II.Rákóczi Ferenc u.73/A