Black Time Hip-Hop tánciskola és táncoktatás

Hartmann Gábor

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL koreográfusa és oszlopos tagja! A Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében szerzett táncoktatói bizonyítványt. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség 2x-esen nívódíjjal kitüntetett táncpedagógusa. Az Európa- és 2x Világbajnok Black Time hip-hop tánccsoport vezető koreográfusa. 2006-ban és 2012-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc szakán tartott street dance tréninget. Koreográfiái versenyeken, musical produkciókban, televízióban és workshopokon világszerte láthatók. 2010-ben két csapatnak is koreografált az USA-ban. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja és koreográfusa. Az Európa Bajnok PROJECT táncosa és koreográfusa. A 2011-2014 között az ÁRKÁD divat show társkoreográfusa.

 

     TEL.:    +36 30 901 5521
     EMAIL: bltcrew@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • STUDIO VIDA - Örs vezér Tér
  Cím: Bp.,X.Fehér út 3. Cédrus Piac 1.emelet

 • V 29 COMPLEX
  Cím: Bp.,XIII.Visegrádi u.29.

Horváth Zoltán

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2002.óta a Blt crew tagja. 2005-2006-ban főként a kezdők-és középhaladók képzését biztosította. 2007-től a Black Time tánciskola haladó-és versenyző csoportjának is az edzője és koreográfusa. Magyarország számos tánciskolájában és táboraiban tart workshopokat és kurzusokat. 2009.tavaszán felkérést kapott egy nagyszabású Romániai versenyen való zsürizésre. Szalagavatók és különböző rendezvények évről-évre meghívott koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

Üzenet a Black Time Táncosainak: "Kitartás, kitartás és még több kitartás!Ne adjátok fel az első akadálynál, mert akármi lehet még belőletek!

     TEL.:    +36 30 386 5049
     EMAIL: bltcrew.zoli@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • MOM SPORT
  Cím: 1123 Bp., Csörsz utca 14-16.

 • KLUB WERYUS
  Cím: 1073 Bp., Dob u. 65.

Karvaly Róbert

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
A Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója. 2006. Tokyo, Japánban az exkluzív Key2icon táncosa. Szerepelt színházi, és televíziós műsorokban. Szalagavató táncok koreográfusa több évre visszamenőleg. A Black Time tánciskola fellépőcsoportjának tagja, valamint a BLT tatabányai csoportjainak vezető koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

     TEL.:    +36 30 901 1617
     EMAIL: bltcrew.robi@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • F1 Fitness
  Cím: Bp.,XIV. Thököly út 105.

 • DINAMIC FITNESS és EURO FITNESS CENTER - TATABÁNYA
  Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok út 44.

Nagy Edina

1991-ben kezdett táncolni a Black & White Táncstúdióban (jazz balett, modern balett, show tánc, kortárs tánc, hip-hop), ahol 16 évig aktívan táncolt és versenyzett. Táncosként több nagyszabású rendezvényen lépett fel; számos országos bajnoki cím mellett az E.S.D.U. Európa Bajnoki címet is megnyerte 2007-ben hip-hop kiscsoport kategóriában. 2000 óta tanít gyermekeket, serdülőket és szalagavatós osztályokat magas színvonalon. Jelenleg gyógypedagógiai mesterképzésre jár az ELTE-re. 2008 szeptembere óta tagja a BLT Original Tánciskolának. 6 éve formációkban versenyzik, amelyekkel országos és európai versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el. Külföldi és hazai koreográfusok kurzusain rendszeresen képzi magát. Jelenleg a gyermekek magas színvonalú táncoktatásával foglalkozik.

     TEL.:    +36 70 222 1414
     EMAIL: bltcrew.edus@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • KLUB WERYUS
  Cím: 1073 Bp., Dob u. 65.

Jáger Anita

1998 óta táncol.8 évig színpadi showtáncot tanult, ahol rocky, step, charleston, balett és további karaktertáncok alapjait sajátította el. 2007 óta a Black Time Hip Hop Dance School táncosa és versenyzője, ahol a hip hop különböző válfajait sajátíthatta el az évközi oktatások és kurzusok során. A folyamatos képzést elengedhetetlennek tartja, ezért rengeteg nemzetközi prezenter óráján vett és vesz részt különböző kurzusokon, hip-hop days-en, és tánctáborokban. Számos országos verseny nyertese hip-hop kiscsoport és formáció kategóriákban.

     TEL.:    +36 30 667 9067
     EMAIL: bltcrew.anita@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • M10 TÁNC és SPORTAKADÉMIA
  Cím: Bp.,VII. Murányi u.10/a

Bedő Gábor - BRATYÓ

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
Több,mint egy éve dolgozik Magyarország egyik legismertebb popsztár SP-Éder Krisztián-háttértáncosaként. Számos videóklipben tűnt fel táncosként és különböző show-k szereplője, mint pl. Árkád Divat show, Lisap hajshow. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

 

     TEL.:    +36 20 246 1630
     EMAIL: bltcrew.bratyo@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • MŰVÉSZETEK HÁZA
  Cím: Gödöllő, Szabadság út 6.

 • FENYVES SPORTCSARNOK
  Cím: Kistarcsa, Raktár krt.5.

Bedő István - STEVE

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
Amióta megtette élete első lépéseit ritmusra a parkettán, a tánc a szenvedélye. Azóta mondhatni, hogy a Black Time Hip Hop Tánciskola a második otthona. 2010 óta tagja a tánciskola oktató gárdájának.  Számos videoklipben, és nagykoncerten szerepelt előadóművész (popsztárok) mögött, mint SP, Fluor.

Reklámfilmek, divat show-k, nagyobb szabású rendezvények, és tv műsorok szereplője: Izraeli tv, Árkád Show divatbemutató, Como Show divatbemutató, KÖKI show divatbemutató, Michael Jackson emlékkoncert, Viva Comet,  Bravo Otto Gála, OTP Gála, Volvo Show, Kézilabda Gála, Nagy Duett, Lotto Show, Kasza Show.

2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

A Bp Shop szponzor arca.

Mottója: ,,Az élet izgalmak nélkül olyan, mint a gyümölcsshake gyümölcs nélkül,

Egy perc izgalmak nélkül olyan, mint a nyár nap nélkül,

A pillanat izgalmak nélkül olyan, mint a szenvedély érzések nélkül,

Egy tizedmásodperc izgalmak nélkül olyan, mint a nevetés humor nélkül!

Találd meg a saját izgalmaidat!"

 

     TEL.:    +36 30 693 2984
     EMAIL:  bltcrew.steve@gmail.com


 

 

 

 

 

 

Oktatási helyszínek >>
 • PEEK STUDIO - INNOVÁCIÓS PARK
  Cím: Bp.,XI.Fehérvári út 130.

Páhy Zoárd

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2007 óta a BLT Crew tagja. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. Számos hazai rendezvényen táncolt már, mint a Viva Comet és Bravo Otto Díjátadókon, a Nagy Duett Tv2-es műsorban, SP nagykoncertjén és a 2010-es VIVA ID egyik reklámarca is volt.  Düki háttértáncosaként is dolgozott. Fontosnak tartja önmaga folyamatos fejlesztését, ezért 2010-ben 3 hónapos továbbképzésen vett részt Amerikában, a Choreo Cookies tanárai által tartott órákon a Studio 429-nél.

     TEL.:    +36 30 415 2105
     EMAIL: bltcrew.zoard@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • LÓNYAY REFORMÁTUS GIMNÁZIUM
  Cím: Budapest 1096 Kinizsi u.1-7

Szabó Brigitta

7 éves korában ismerkedett meg először a ritmus titokzatos világával. Először a néptáncban tesztelte magát, majd átváltott az aerobicra. 11 évesen csöppent bele a hip-hop tánc világába. 7 éven keresztül volt tagja az egykori ,,Broadway” tánciskolának, ahol meghatározó tagja volt a csapatnak. Itt lehetőséget kapott, hogy megtanulja a színpadi mozgás és viselkedési forma technikáit. Részt vett a Madách tánc iskola (modern tánc, musical és balett) tánc kurzusain is.16 évesen kóstolt először bele a tanításba az ,,Aurora” tánc iskola által. 2009 óta a Black Time tánc iskola versenyző csapatának a tagja, mely csapattal jelentős eredményeket értek el országos szinten.Számos televíziós reklámban szerepelt, mint pl. a VIVA ID ,Vodafone...Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi prezenterek által tartott kurzusokon.

     TEL.:    +36 30 389 8938
     EMAIL: bltcrew.brigi@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • KÖZPONTI BUDO AKADÉMIA MOZGÁS STÚDIÓ
  Cím: 1013 Budapest Krisztina körút 59.

Katona Péter

A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
2008 óta a BLT CREW tagja. Számos hazai és külföldi verseny dobogós helyezetje csapatban ill. egyéniben. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a SZIGET FESZTIVÁLON bemutatott 'Toyboyz' variete show táncosa.  2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. A 2011-es X-faktor tánckarának tagja. Fontosnak tartja, hogy tánctanárként is képezze magát, ezért hazai és külföldi workshopok rendszeres résztvevője.


TEL.:    +36 30 693-3268
EMAIL: bltcrew.peti@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • LÓNYAY REFORMÁTUS GIMNÁZIUM
  Cím: Budapest 1096 Kinizsi u.1-7

 • V 29 COMPLEX
  Cím: Bp.,XIII.Visegrádi u.29.

Kiss Péter

2008 óta a Black Time Crew tagja.

2010-ben a VI. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1. helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

Szerepelt a 2012 tavaszi Árkád divatbemutatón és számos táncfesztiválon.

Fontosnak tartja, személyes fejlődését, ezért rendszeresen részt vesz továbbképzéseken, workshopokon.

  TEL.:    +36 20 324 8886
  EMAIL: bltcrew.kisspeti@gmail.com

 

 

Oktatási helyszínek >>
 • KLUB WERYUS
  Cím: 1073 Bp., Dob u. 65.

Elek László

1979-től éveken keresztül Balogh Terézia Balettiskolájának  növendéke, ezzel párhuzamosan a néptánccal is megismerkedett.

Versenytáncosként Latin és Standard táncokat táncolt.A 90-es évek elejétől a divattáncok vették át a főszerepet.Az ország

számos hip-hop iskolájában megfordult.Több európai országban dolgozott show táncosként,majd megnyitotta saját tánciskoláját.

Színvonalas szalagavató táncai egyediek és felejthetetlenek. Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi kurzusokon. 

TEL.:    +36 30 553-7716
EMAIL: bltcrew.laci@gmail.com

Oktatási helyszínek >>
 • JUNIOR MOZGÁS STUDIÓ
  Cím: Hajdúböszörmény II.Rákóczi Ferenc u.73/A

Nagy Zita

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes és nívódíjas sporttáncosa. Európa bajnoki második, világbajnoki harmadik helyezett, többszörös magyar bajnok. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője. Fontosabb munkái között szerepel Bereczki Zoltán nagykoncertje, az X-faktor és a Csillag Születik műsorok tánckara, illetve a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál produkciójának tagja. 2013-ban a Nagy Duett 2 egyik koreográfusa és táncosa, valamint feltűnik a Legenda c. műsor tánckarának tagjaként is. Mindezek mellett a Magyar Táncművészeti Főiskola táncos és próbavezető divattánc szakának hallgatója volt.

TEL.:    +36 70 370 2032
EMAIL: nagy.zzita@gmail.com
Oktatási helyszínek >>
 • PESTERZSÉBETI KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA
  Cím: 1201 Budapest Vörösmarty utca 30.

Molnár Beatrix

7 évesen döntötte el, hogy táncos szeretne lenni. Azóta folyamatosan végig kíséri a tánc az életét. Aerobik, néptánc, balett, hip hop...

Elvégezte a Rajkó Talentum Tánc és Zeneművészeti SzakIskolát, amint lehetett, és újra megerősödött benne, hogy a tánc az élete. Sok vidéki helyszínen oktatott, míg nem 2010-ben találkozott a Black Time Hip Hop tánciskolával. Azonnal érezte, itt a helye. Több verseny, bajnokság van már a háta mögött, így a tudást szeretné átadni a fiataloknak.

Folyamatosan tanul, képzi magát, hogy a legjobbat adhassa.

Vácott várja a BLT tagokat.

TEL.: +3620-315-1475

E-MAIL: beatrixx088@gmail.com

 

Oktatási helyszínek >>
 • Optofit Sportcentrum
  Cím: 2600 Vác, Vám u. 13.