Hírek

Észtországban tarolt a Quantum XXL csapata

Észtországban tarolt a Quantum XXL csapata

Észtországban tarolt a Quantum XXL csapata

2016 október 19-23-ig került megrendezásre a balti régió egyik legnagyobb és legszínvonalasabb versenye a JJ Street Baltic Session 2016. A versenyen hip-hop, locking, popping, krump, break dance, show crew, wacking és a vouge táncstílus különböző kategóriáiban lehetet nevezni. 

Az első napokban a graffiti verseny zajlott le, majd jöttek a tánc workshopok világhírű táncosok vezetésével, akik egyben a tácverseny zsűrizését is bonyolították. Akik ebben a világban mozognak, azok bizonyára felkapják a fejüket a következő nevek hallatán : Archie, Icee, Willow, King Charles, Marvel, Javier Ninja, Dashaun, Bboy Sunni….a világhírű DJ-kről és MC-kről nem is beszélve, akik a fergeteges hangulatot csinálták! Ezen a versenyen indult el a Quantum XXL csapata, ezuttal csak 4 fővel. Azt hiszem, hogy már megszokhattunk, hogy a Black Time Tánciskola növendékei és a tanárai minden évben bizonyítják, hogy a világ élvonalában vannak tánctudásukat illetően, szóval kihívás idén is adott volt. 

Magyarország színeiben álltak színpadra tánciskolánk büszkeségei a “Crew Show” kategóriában.

A 27 induló csapat között voltak, Finnek, Oroszok, Észtek , Olaszok, Litvánok és persze egyetlen Magyar csoportként a Quantum. A srácok a legkissebb létszámú csapatként jutottak a döntőbe, de így is remekül helyt álltak. A hatalmas első helyért járó kupa és a pénzdíj pedig már csak hab volt a tortán:-) Videót is hamarosan láthattok! A videók kategóriában a versenyeknél!