Rólunk

Ismerkedj meg tánciskolánkkal, tanárainkkal

Szeretettel köszönt Téged a Black Time Hip-Hop Tánciskola!

                                                   

A Black Time hip-hop tánciskola megalakulása hosszú évekre nyúlik vissza. Hartmann Gábor a tánciskola alapítója már 1999-től aktív résztvevője és meghatározó egyénisége a hazai hip-hop tánc világának. Oktatási módszereinek és egyedi tánc stílusának köszönhetően olyan táncosok kerültek ki a kezei alól, mint Kurucz Sándor (Az X-Faktor és a Bad Boyz koreográfusa és tagja), Börczi Barbara (Dirty Outsiders koreográfusa), Ódor Dániel (X-Faktor koreográfusa és No Comment tánciskola vezető koreográfusa) és még sorolhatnánk. A Black Time Hip-Hop Tánciskola növendékei az évek során számtalan hazai és külföldi versenyt nyertek. Láthatóak voltak a”Csillag Születik”című műsor 2007-es és 2012-es évadában, valamint számtalan fellépésen és divat shown. – ÁRKÁD divatbemutató, COSMOPOLITAN divatshow, VOLVO XC 90 magyarországi bemutatója, SHELL, Aréna női kézilabda final four megnyitó..stb.

A tánciskola múltbéli sikereire büszkén tekintünk vissza, azonban fontosabbnak tarjuk, hogy a jelennel és főképp a jövővel foglalkozzunk. Ennek fényében szeretném pár sorban összegezni, hogy miben is különbözünk sok más tánciskolától. 

A Black Time Tánciskola tanárai és növendékei évről évre bizonyítják, hogy nem véletlenül állnak Magyarország legszínvonalasabb táncklubjai között! Ez persze nagyban köszönhető Horváth Zoltánnak is (a tánciskola másik vezetőjének) aki 2008 óta neveli ki folyamatosan a versenyzői és tanári utánpótlást, valamint szerves résztvevője a tánciskola rendezvényeinek és progjamjainak a szervezésében. A budapeti-és vidéki tánctanáraink kitartó munkájának eredménye, hogy az  iskola több csapata is versenyzik, több korosztályban. A Black Time Tánciskola növendékei már 2003. óta szinte minden évben dobogós helyezéseket hoznak el nívós hazai és nemzetközi versenyekről. A legsikeresebb és legeredményesebb vitathatatlanul a Quantum XXL, akik a 2012-es Csillag Születik nevű tehetségkutató versenyben tűntek fel először.

A Black Time Hip-Hop Tánciskola oktatói és vezetői arra törekszenek, hogy a tánc oktatásán túlmenően egy jó közösségbe kovácsolják a hip-hop tánc rajongóit. A tánciskolánk élete nem csak a tánclépések átadásáról és koreográfiák betanításáról szól. Hip-hop tánctanfolyamainkon elsősorban természetesen lépésanyagot sajátíthatsz el a mozgáskultúrádat és testtudatod fejlesztése mellett. Mindemellett az állóképességedet növeli és a koordinációs készségedet is fejleszti. Azonban én a táncórákon kívüli dolgokról beszélek. Olyan, a tanáraink által szervezett közösségi programokról, amiben a növendékek odafigyelnek egymásra, törődnek egymással, segítik egymást valamint példamutató magatartást követhetnek. A Black Time hip-hop tánciskola oktatói nem csak a mozgás megszerettetését, hanem az egymás iránti tisztelet megtanítását is célul tűzték ki maguk elé. Mindezen felül fontosnak tartjuk a példamutató magatartást is, ezért a Black Time tánciskolában egyik tanár sem dohányzik! Továbbá nagyon fontos szerepet tölt be az életükben az egészséges táplálkozás és életmód, valamint a példaértékű viselkedési forma kialakítása. Növendékeiket is ezeknek az eszmének a követésére ösztönzik. Tanárainak célja, hogy a növendékeik a legjobbaktól tanulhassanak, ezért folyamatosan képzik magukat hazai és nemzetközi workhopokon.

Év közben a közös zártkörű bulik, mozi látogatások, kirándulások, fellépések, versenyek, exclusive workshopok, nyáron pedig az évzárók, a tábor és a ”tábor afterpartyk” teszik minden Black Time tánciskola növendéknek emlékezetessé mindazt, amitől a MI hip-hop tánciskolánk különleges … és így már Te is láthatod, hogy mottónk találó, vagyis hogy a Black Time Hip-Hop Dance School Több,mint tánc!

Aki gyermek táncoktatást keres az is jó helyen jár, hiszen Budapest több kerületében is van kihelyezett hip-hop tánctanfolyamunk kifejezetten gyerekek számára. Szóval ha eleget olvastál, akkor itt az idő,hogy megnézd az oldalt alaposabban és szemezgess a videók, képek és információk között!

Tanáraink:

 • Hartmann Gábor

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL koreográfusa és oszlopos tagja! A Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében szerzett táncoktatói bizonyítványt. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség 2x-esen nívódíjjal kitüntetett táncpedagógusa. Az Európa- és 2x Világbajnok Black Time hip-hop tánccsoport vezető koreográfusa. 2006-ban és 2012-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc szakán tartott street dance tréninget. Koreográfiái versenyeken, musical produkciókban, televízióban és workshopokon világszerte láthatók. 2010-ben két csapatnak is koreografált az USA-ban. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja és koreográfusa. Az Európa Bajnok PROJECT táncosa és koreográfusa. A 2011-2014 között az ÁRKÁD divat show társkoreográfusa.

  TEL: 00 36 30 901 5521

  EMAIL : bltcrew@gmail.com

  Hartmann Gábor
 • Horváth Zoltán

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja! 2002.óta a Blt crew tagja. 2005-2006-ban főként a kezdők-és középhaladók képzését biztosította. 2007-től a Black Time tánciskola haladó-és versenyző csoportjának is az edzője és koreográfusa. Magyarország számos tánciskolájában és táboraiban tart workshopokat és kurzusokat. 2009.tavaszán felkérést kapott egy nagyszabású Romániai versenyen való zsürizésre. Szalagavatók és különböző rendezvények évről-évre meghívott koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

  TEL: 00 36 30 386 5049

  EMAIL : bltcrew.zoli@gmail.com

  Horváth Zoltán
 • Bedő Gábor - BRATYÓ

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
  Több,mint egy éve dolgozik Magyarország egyik legismertebb popsztár SP-Éder Krisztián-háttértáncosaként. Számos videóklipben tűnt fel táncosként és különböző show-k szereplője, mint pl. Árkád Divat show, Lisap hajshow. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

  TEL: 00 36 20 246 1630

  EMAIL : bltcrew.bratyo@gmail.com

  Bedő Gábor - BRATYÓ
 • Bedő István - STEVE

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
  Amióta megtette élete első lépéseit ritmusra a parkettán, a tánc a szenvedélye. Azóta mondhatni, hogy a Black Time Hip Hop Tánciskola a második otthona. 2010 óta tagja a tánciskola oktató gárdájának.  Számos videoklipben, és nagykoncerten szerepelt előadóművész (popsztárok) mögött, mint SP, Fluor.Reklámfilmek, divat show-k, nagyobb szabású rendezvények, és tv műsorok szereplője: Izraeli tv, Árkád Show divatbemutató, Como Show divatbemutató, KÖKI show divatbemutató, Michael Jackson emlékkoncert, Viva Comet,  Bravo Otto Gála, OTP Gála, Volvo Show, Kézilabda Gála, Nagy Duett, Lotto Show, Kasza Show.2011-ben a VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

  TEL:00 36 20 391 8348

  EMAIL : bltcrew.fruzsi@gmail.com (aszisztens)

  Bedő István - STEVE
 • Páhy Zoárd

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
  2007 óta a BLT Crew tagja. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. Számos hazai rendezvényen táncolt már, mint a Viva Comet és Bravo Otto Díjátadókon, a Nagy Duett Tv2-es műsorban, SP nagykoncertjén és a 2010-es VIVA ID egyik reklámarca is volt.  Düki háttértáncosaként is dolgozott. Fontosnak tartja önmaga folyamatos fejlesztését, ezért 2010-ben 3 hónapos továbbképzésen vett részt Amerikában, a Choreo Cookies tanárai által tartott órákon a Studio 429-nél. A HHI HUNGARY 2014 aranyérmes csapatának /Black Time Loyal/ koreográfusa.

  TEL: 00 36 30 415 2105

  EMAIL : bltcrew.zoard@gmail.com

  Páhy Zoárd
 • Szabó Brigitta

  7 éves korában ismerkedett meg először a ritmus titokzatos világával. Először a néptáncban tesztelte magát, majd átváltott az aerobicra. 11 évesen csöppent bele a hip-hop tánc világába. 7 éven keresztül volt tagja az egykori ,,Broadway” tánciskolának, ahol meghatározó tagja volt a csapatnak. Itt lehetőséget kapott, hogy megtanulja a színpadi mozgás és viselkedési forma technikáit. Részt vett a Madách tánc iskola (modern tánc, musical és balett) tánc kurzusain is.16 évesen kóstolt először bele a tanításba az ,,Aurora” tánc iskola által. 2009 óta a Black Time tánc iskola versenyző csapatának a tagja, mely csapattal jelentős eredményeket értek el országos szinten.Számos televíziós reklámban szerepelt, mint pl. a VIVA ID ,Vodafone...Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi prezenterek által tartott kurzusokon.

  TEL: 00 36 30 389 8938

  EMAIL : bltcrew.brigi@gmail.com

  Szabó Brigitta
 • Katona Péter

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
  2008 óta a BLT CREW tagja. Számos hazai és külföldi verseny dobogós helyezetje csapatban ill. egyéniben. 2010-es VIVA ID egyik reklámarca és ugyanebben az évben egy Izraeli tévétársaság is kiválasztotta reklámfilmjükbe táncosnak. 2011-ben a SZIGET FESZTIVÁLON bemutatott 'Toyboyz' variete show táncosa.  2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. A 2011-es X-faktor tánckarának tagja. Fontosnak tartja, hogy tánctanárként is képezze magát, ezért hazai és külföldi workshopok rendszeres résztvevője.

  TEL: 00 36 30 693 3268

  EMAIL : bltcrew.peti@gmail.com

  Katona Péter
 • Molnár Beatrix

  7 évesen döntötte el, hogy táncos szeretne lenni. Azóta folyamatosan végig kíséri a tánc az életét. Aerobik, néptánc, balett, hip hop...Elvégezte a Rajkó Talentum Tánc és Zeneművészeti SzakIskolát, amint lehetett, és újra megerősödött benne, hogy a tánc az élete. Sok vidéki helyszínen oktatott, míg nem 2010-ben találkozott a Black Time Hip Hop tánciskolával. Azonnal érezte, itt a helye. Több verseny, bajnokság van már a háta mögött, így a tudást szeretné átadni a fiataloknak. Folyamatosan tanul, képzi magát, hogy a legjobbat adhassa. Vácott várja a BLT tagokat.

  TEL: 00 36 20 315 1475

  EMAIL : bltcrew.bea@gmail.com

  Molnár Beatrix
 • Tömösvári Fanni

  2007-ben kezdett táncolni. Hazai és nemzetközi versenyek rendszeres és eredményes résztvevője. 2011-ben az ESDU-n junior szóló kategóriában 1. helyezést ért el. Ugyanezen a versenyen, formációval a legjobb produkciónak járó különdíjat is bezsebelték. 2011-től nemzetközi (Ausztria, Németország, Hollandia, Olaszország) workshopok rendszeres látogatója./iDance Camp, a WHES és a The Notorious IBE. Néhány név akiktől személyesen tanult és inspirálódott: Chris Martin, Brian Puspos, Vinh Nguyen, Pacman. 2014-ben Nika Kljun és Camillo Lauricella workshopján kiválasztották, hogy táncoljon az új videójukban. "2014-ben kezdtem ismerkedni a Black Time-mal, majd a táboron keresztül már egyenes út vezetett a teljes jogú taggá váláshoz, hiszen pár hónap is elég volt, hogy tudjam, megtaláltam a helyem."

  TEL: 00 36 20 534 7212

  EMAIL : bltcrew.fanni@gmail.com

  Tömösvári Fanni
 • Kántor Mátyás

  Kántor Mátyás (Lil Matt), az egyik legelismertebb all style táncos Magyarországon. 2008 ban breakkel kezdte táncos pályafutását. 2012 óta tart órákat, workshopokat, országszerte. 2015-ben csatlakozott a Black Time tánciskola tanári karához. Több táncstílust is képvisel, mint pl. House, Hip Hop, Break,stb. Ezek közül azomban az első kettő amit magas szintre emelt! Matyi a mai napig sokat utazik külföldre, versenyekre workshopokra, hogy ezzel is növelje tudását, és hogy mégtöbb tapasztalatot szerezzen a táncos világban, amit majd átadhat tanítványainak. Többször kapott már felkérést külföldi versenyekre, táborokba is. Legjobb eredményei: HHIH 2016 Hip Hop solo 1st place / Duo (Katona Péterrel) / 1st place Trnava Bounce House 1vs1 Winner / Slovakia 2016 Flavourama battle, House 1vs1 Finalist / Austria, Salzburg 2015.

  TEL: 00 36 30 575 6440

  EMAIL : bltcrew.matyi@gmail.com

  Kántor Mátyás
 • Verissimó Nicolas

  Nicolas az egyik legjobb példa, arra, hogy sosem késő elkezdeni táncolni. 23 éves korában vette rá magát először, hogy elmenjen egy tánc órára!A tánc nagyon hamar az élete részévé vált. Többszörös Érdemes és nívódíjas sporttáncos(MDSSZ). A Hip Hop International Hungary hivatalos pontozóbírája. Az X-treme, Black Time és No Comment Hiphop Tánciskolák tagjaként számos magyar és nemzetközi dobogós helyezést ért el. A 2005-ös Világbajnok Black Time csapat tagja. Az X-faktor, a Csillag Születik tánckar valamint Geszti Péter Gesztivál tánckar tagja."Rengeteg embert ismerhettem meg az évek alatt, akik közül többen 10 év után is az életem részei! írhatnék még sok mindent, hogy miért jó táncolni, de inkább gyere be egy órámra és have fun!!

  TEL: 00 36 30 527 3022

  EMAIL : bltcrew.nico@gmail.com

  Verissimó Nicolas
 • Karvaly Róbert

  A Csillag Születikből jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja!
  A Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója. 2006. Tokyo, Japánban az exkluzív Key2icon táncosa. Szerepelt színházi, és televíziós műsorokban. Szalagavató táncok koreográfusa több évre visszamenőleg. A Black Time tánciskola fellépőcsoportjának tagja, valamint a BLT tatabányai csoportjainak vezető koreográfusa. 2010/2011-ben a VI. és VII. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1.helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa.

  TEL: 00 36 30 901 1617

  EMAIL : bltcrew.robi@gmail.com

  Karvaly Róbert
 • Bana Dávid

  2005-ben kezdett el Hip-Hop stílussal megismerkedni Hartmann Gábor/Black Time/ kezei alatt Érden a Planet Dance tánciskolában, Majd Ódor Dániel/NoComment/ tánciskolájában fejlesztette magát tovább. 2006-ban kezdett versenyezni főleg hazai versenyeken, ahol rendszeresen az él mezőnyben végeztek. X-faktor tánckarának egykori tagja/Bereczki Zoltán háttértáncosaként/. 2013-ban Pedagógiai asszisztensi és 2014-ben Hip-Hop oktatói vizsgát sikeresen elvégeztem. 2015-ben a Sarasvati alapítvány által vezetett Jóga tanfolyamot is sikeresen elvégezte. Néhány éve kezdett Hip Hop táncstílust tanítani Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban. New Faces csoportjába 6-17éves korig járnak hozzá táncolni a gyerekek.

  TEL: 00 36 30 985 7081

  EMAIL : bltcrew.bana@gmail.com

  Bana Dávid
 • Kiss Péter

  2008 óta a Black Time Crew tagja.2010-ben a VI. Big Bang nemzetközi hip-hop táncverseny 1. helyezett csapatának tagja, valamint az Európa Bajnok és a Világbajnoki bronzérmes PROJECT táncosa. Szerepelt a 2012 tavaszi Árkád divatbemutatón és számos táncfesztiválon. 2014-ben Dér Heni háttértáncosaként lépett fel a DAL című műsorban és számtalan településen országszerte. Fontosnak tartja, személyes fejlődését, ezért rendszeresen részt vesz továbbképzéseken, workshopokon.

  TEL: 00 36 20 324 8886

  EMAIL : bltcrew.kisspeti@gmail.com

  Kiss Péter
 • Elek László

  1979-től éveken keresztül Balogh Terézia Balettiskolájának  növendéke, ezzel párhuzamosan a néptánccal is megismerkedett. Versenytáncosként Latin és Standard táncokat táncolt.A 90-es évek elejétől a divattáncok vették át a főszerepet.Az ország számos hip-hop iskolájában megfordult. Több európai országban dolgozott show táncosként,majd megnyitotta saját tánciskoláját. Színvonalas szalagavató táncai egyediek és felejthetetlenek. Folyamatosan képzi magát hazai és külföldi kurzusokon.
  TEL: 00 36 30 553 7716
  EMAIL : bltcrew.laci@gmail.com

  Elek László
 • Kaló Judit

  ELTE Testnevelés -Rekreáció szakán szerzett diplomát 2010-ben, előtte pedig OKJ-s képzést végzett sportedző-rekreátor szakon.Versenyzőként a Magyar Divat-és Sporttánc Szövetség nivo-dijas táncosa lett 2007-ben, majd kesőbb ugyan ebben a szovetségben versenyző tanitványainak sikerei miatt pedagógusi nivo dijat kapott.2007-ben tagja volt a Black Time Tánccsoport kétszeres világbajnok csapatanak, Hartmann Gabor vezetésevel.Többszörös magyar bajnok a hip-hop táncok több kategóriáiban is.Szabadúszó táncosként több hazai és külföldi produkcióban is szerepelt, például TV-showkban, divat showkban és színházi produkciókban egyaránt. ( X-Faktor, Vámpírok Bálja, Tanulmány A Nőkről E.t.c. ) Jelenleg is Magyarország egyik legkeresettebb női táncosa!

  TEL: 00 36 70 294 4804

  EMAIL : kalojuc@gmail.com

  Kaló Judit
 • Sümegi Barnabás

  9 éves korában csöppent bele a HIP HOP tánc világába 2007-ben. Azóta több magyar és nemzetközi versenyen is dobogós eredményeket ért el szólóban és csapatban egyaránt. A 2016-os Kézilabda Világbajnokság selejtezőjének nagyszabású táncos műsorában is részt vett. Mivel a fejlődést nagyon fontosnak tartja, ellátogatott a Fair Play tánc táborba, ami a világ legnívósabb HIP HOP rendezvényei közé tartozik. A világ legjobb táncosaitól tanult tudást szívesen tovább adja a táncolni vágyóknak.
  sumegi.barnabas@gmail.com
   

   

  Sümegi Barnabás
 • Koppányi Eszter

  6 éves korom óta táncolok. Először ritmikus gimnasztikával és balettal kezdtem, de hamar váltottam a felszabadultabb táncok irányába. Már 10 évesen a tánc megszállottja voltam. 12 éve versenyzek csapatban és egyéniben. Jelenleg a Budapesti Táncművészeti Stúdióban tanulok, ahol modern, balett, jazz, latin és indiai technikákat sajátítom el. Mellette folyamatosan részt veszek tánckurzusokon is több stílusban.

  Koppányi Eszter