Showműsorok

táncos show műsor

A "Csillag Születik" című műsorból jól ismert Quantum XXL csapata magyarország egyik legszínvonalasabb táncos showműsorát kínálja céges rendezvényekre, divatbemutatókra, díjátadókra, és egyéb rendezvényekre!

Több fajta témájú műsor közül választhat a kedves megrendelő:

- DISCO SHOW - Nem tudod mit csinálj szombat este? A Quantum XXL srácai egy kalandos éjszakába kalaúzolnak el bennetek, hogy hogyan is látnak ők egy forró szombat estét. Az ütös modern hangzású zenék és táncok mellett a humor és persze a 1970-80-as évek zenei és ruhaviselete is tiszteletét teszi ebben a lenyűgöző táncos, már-már színházi produkcióban! A show időtartama 25-30 perc. (Ez a műsor megrendelhető 6 fős fiúcsapattal, vagy 6 fiú + 3 flaires lány összeállításban) 

- POLICE SHOW - Ez a nem szokványos műsor a Quantum XXL egy olyán produkciójával kezdődik, amellyel a srácok több hazai és nemzetközi versenyt is megnyertek. A show azonban csak ezután kezdődik el igazán. Szemtanúi lehetünk egy szeretni való gyermekcsoportnak, majd annak is ahogy az egyiknek Quantumos módon ellátják a baját...még szerencse, hogy a rend éber őrei résen vannak és szemvillantás alatt a helyszínen teremnek. A story azonban 180 fokos fordulatot vesz, mikor kiderül, hogy a rendőrök nem is igazi rendőrök...A show időtartama 25-30 perc. (Ez a műsor megrendelhető 6 fős fiúcsapattal, vagy 6 fiú + 3 flaires lány összeállításban)