Black Time Hip-Hop Tánciskola

header

Hip-Hop táncoktatás fiataloknak a Black Time tánciskolában

logo
Hip-Hop tánciskola fiataloknak
Belépés

Hip-Hop tánc gyermekeknek és Fitt-Dance 30 év felettieknek a Black Time tánciskolában

logo
Táncoktatás gyermekeknek és
Fitt-Dance 30 év felettieknek
BelépésA Black Time hip-hop tánciskola megalakulása hosszú évekre nyúlik vissza. Hartmann Gábor a tánciskola alapítója már 1999-től aktív résztvevője és meghatározó egyénisége a hazai hip-hop tánc világának. Oktatási módszereinek és egyedi tánc stílusának köszönhetően olyan táncosok kerültek ki a kezei alól, mint Kurucz Sándor(Bad Boyz koreográfusa és tagja), Börczi Barbara (Dirty Outsiders koreográfusa), Ódor Dániel(No Comment vezető koreográfusa) és még sorolhatnánk. A Black Time hip-hop tánciskola növendékei az évek során számtalan hazai és külföldi versenyt nyertek. Láthatóak voltak a”Csillag Születik”című műsor 2007-es évadában, valamint számtalan fellépésen és divat shown. – ÁRKÁD divatbemutató, COSMOPOLITAN divatshow.

A tánciskola múltbéli sikereire büszkén tekintünk vissza, azonban fontosabbnak tarjuk, hogy a jelennel és főképp a jövővel foglalkozzunk. Ennek fényében szeretném pár sorban összegezni, hogy miben is különbözünk sok más tánciskolától.

A Black Time hip-hop Tánciskola oktatói és vezetői arra törekszenek, hogy a tánc oktatásán túlmenően egy jó közösségbe kovácsolják a hip-hop tánc rajongóit. A tánciskolánk élete nem csak a tánclépések átadásáról és koreográfiák betanításáról szól. Hip-hop tánctanfolyamainkon elsősorban természetesen lépésanyagot sajátíthatsz el a mozgáskultúrádat és testtudatod fejlesztése mellett. Mindemellett az állóképességedet növeli és a koordinációs készségedet is fejleszti. Azonban én a táncórákon kívüli dolgokról beszélek. Olyan, a tanáraink által szervezett közösségi programokról, amiben a növendékek odafigyelnek egymásra, törődnek egymással, segítik egymást valamint példamutató magatartást követhetnek. A Black Time hip-hop tánciskola oktatói nem csak a mozgás megszerettetését, hanem az egymás iránti tisztelet megtanítását is célul tűzték ki maguk elé. Mindezen felül fontosnak tartjuk a példamutató magatartást is, ezért a Black Time tánciskolában egyik tanár sem dohányzik!

Év közben a közös zártkörű bulik, mozi látogatások, kirándulások, fellépések, versenyek, exclusive workshopok, nyáron pedig az évzárók, a tábor és a ”tábor afterpartyk” teszik minden Black Time tánciskola növendéknek emlékezetessé mindazt, amitől a MI hip-hop tánciskolánk különleges … és így már Te is láthatod, hogy mottónk találó, vagyis hogy a Black Time Hip-Hop Dance School Több,mint tánc!

Aki gyermek táncoktatást keres az is jó helyen jár, hiszen Budapest több kerületében is van kihelyezett hip-hop tánctanfolyamunk kifejezetten gyerekek számára. Mindössze annyit kell tenned, hogy ráklikkelsz a nyitó oldalunkon található KIDS & PARENTS feliratra és már böngészheted is a tánc tanfolyamokat a gyermekednek vagy jómagadnak, hiszen van táncoktatás szülőknek is. Ha ANYU vagy esetleg APU akkor neked is akadnak tánctanfolyamok.

Szóval ha eleget olvastál, akkor itt az idő,hogy megnézd az oldalt alaposabban és szemezgess a videók, képek és információk között!
OpenZone Community