Motiváció

Tánciskolánk egyik oktatója (Bedő István) gondolatait olvashatjátok az álmokról és motivációról!

“…többek között miért is érzem magam szerencsésnek??!!

Had meséljem el nektek, hogy nekem sem ment minden karikacsapásra(erről később mesélek), viszont soha nem adtam fel és kő keményen dolgoztam azért, hogy ne csak álmodozzak, hanem megéljem az álmaim!!!

Mindenkinek van egy storyja és minden sikeres ember nagyon keményen megdolgozik azért, hogy ott tartson ahol tart… a siker nem a szerencsén múlik, a siker kemény munka gyümölcse!!

Szóval azért is érzem magam szerencsésnek, mert nagyon sok időt tölthetek a feleségemmel, együtt dolgozhatok vele, és több esetben úgy osztjuk be az időnket, ahogy mi szeretnénk!

És miért mondom ezt, hogy szerencsésnek érzem magam, miközben arról írtam fentebb, hogy a siker nem a szerencsén múlik??!! Nos azért érzem szerencsésnek magam, mert mindig volt olyan lelki erőm, szenvedélyem, példaképeim és kitartásom, hogy mindazt elértem életem során, amit megálmodtam!!

A rossz hír az, hogy nagyon nehéz az álmokat megélni, a jó hír viszont az, hogy lehetséges, és nem máson múlik hanem csak rajtad!!!

Válassz egy jó példaképet-> JÓ PÉLDAKÉPET, és ha nincs meg benned minden ösztön, vagy valami hiányzik azokból, egy JÓ PÉLDAKÉP (mentor) segíthet neked! ->de ez is rajtad múlik, hogy melyik utat választod 😉 “