Koronavírus

!! KEDVES SZÜLŐK, DIÁKOK, BARÁTOK !!
Arra a döntésre jutottunk az oktatóinkkal teljes egyetértésben, hogy tánciskolánk bezárja kapuit!!…
A bezárás időtartamát nem tudjuk előre megmondani, addig szünetel termeinkben az oktatás, amíg ezt a helyzet megköveteli!A legfontosabb dolog mindenki számára az, hogy minél hamarabb túlvészelje az országunk a jelenlegi helyzetet, és minél hamarabb visszatérhessen minden a normál kerékvágásba! Mindezt szem előtt tartva ez az egyetlen felelős döntés, amit meghozhattunk!…Az ÉLETNÉL nagyobb kincs, és az EGÉSZSÉGNÉL fontosabb dolog nincs a földön, erre kell vigyáznunk a legjobban, bármilyen lemondásokkal és megszorításokkal is jár a jelenlegi helyzet és az elkövetkezendő időszak!Bízunk benne, hogy kellő odafigyeléssel, helyes magatartással, a szabályok betartásával minél hamarabb vége lesz ennek az embert próbáló időszaknak, újra találkozhatunk személyesen mindenkivel, és TÁNCOLHATUNK!!!

😉


Mindez nem jelenti azt, hogy nem folytatódik az oktatás más formában!!!!

Mi is elkezdtünk felkészülni arra, hogy minden diákunk tudja tartani a lépést az órai anyaggal, és képezni magát otthonról. Mindezt online fogjuk biztosítani, hol élő közvetítés keretei közt, hol előre felvett gyakorló anyagok összeállításával. Minden diákunk oktatójától érdeklődhet ennek menetéről jövőhét hétfőtől kezdve!Próbálunk mindemellett egyéb közösségi online programokkal is kedveskedni nektek!
Ne veszítsük el a kapcsolatot, szeretnénk ha nem állna meg az élet, és folytathatnánk mindent ott, ahol abbahagytuk, csak immáron otthonról, a technika segítségével!
” A gálánk és a táborunk nem kerül lemondásra! “
Bízunk benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk személyesen is veletek!

Horváth Zoltán és a Black Time oktatói csapata.