Ismerkedj meg tánciskolánkkal, tanárainkkal

VII. kerület

Tanfolyam

R34 STÚDIÓ - 1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.

KEZDŐ HIP-HOP 
Korosztály: vegyes (kb. 10-25 éves) 

Kedd-csütörtök: 17:00-18:00 

Beiratkozás: szeptember 3-tól 

Érdeklődni: +36309722844
Email cím:blt.deakdora@gmail.com 

Deák Dóra

“Sokszor feltették nekem a kérdést, hogy “Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?”. Már ovis koromban azt válaszoltam erre, hogy “Táncos!” 
Ekkor még csak álmodtam róla, mára viszont az életem egyik legmeghatározóbb része.”

Dóra 5 éves kora óta, azaz 18 éve táncol. Ezalatt több tánciskola tagja volt. Számos versenyen vett részt és ért el dobogós helyezést kiscsoporttal és formációval is. Tagja volt egy magyar bajnok formációnak, akikkel a Hip-Hop International Hungary versenyen megacrew kategóriában 2. helyezést értek el.
A Black Time Tánciskolához 2015-ben csatlakozott. 
Volt része táncos munkákban is. Többek között az EHF Női kézilabda Final4 és a veszprémi férfi kézilabda VB pótselejtező műsorán, illetve a Haladás Sportkomplexum Nyitóünnepségén léphetett fel. 
Szerencsésnek nevezheti magát, mert rengeteg itthoni és külföldi elismert táncostól tanulhatott és tanul a mai napig is. 
Elsősorban a hip-hop stílusban találta meg önmagát, de nyitott más táncstílusok felé is (pl.: house, popping, stb.). Úgy gondolja határaink feszegetése nélkül nem tudunk kilépni komfortzónánkból.

Szeretné továbbadni eddig megszerzett tudását és megismertetni ezt az életérzést, a tánc iránti szenvedélyt a következő generációkkal. 

TEL: +36309722844
EMAIL: blt.deakdora@gmail.com