Ismerkedj meg tánciskolánkkal, tanárainkkal

Rólunk

Szeretettel köszönt Téged a Black Time Hip-Hop Tánciskola!

A Black Time hip-hop tánciskola megalakulása hosszú évekre nyúlik vissza. Hartmann Gábor a tánciskola alapítója már 1999-től aktív résztvevője és meghatározó egyénisége a hazai hip-hop tánc világának. Oktatási módszereinek és egyedi tánc stílusának köszönhetően olyan táncosok kerültek ki a kezei alól, mint Kurucz Sándor (Az X-Faktor és a Bad Boyz koreográfusa és tagja), Börczi Barbara (Dirty Outsiders koreográfusa), Ódor Dániel (X-Faktor koreográfusa és No Comment tánciskola vezető koreográfusa) és még sorolhatnánk. A Black Time Hip-Hop Tánciskola növendékei az évek során számtalan hazai és külföldi versenyt nyertek. Láthatóak voltak a”Csillag Születik”című műsor 2007-es és 2012-es évadában, valamint számtalan fellépésen és divat shown. – ÁRKÁD divatbemutató, COSMOPOLITAN divatshow, VOLVO XC 90 magyarországi bemutatója, SHELL, Aréna női kézilabda final four megnyitó..stb.

A tánciskola múltbéli sikereire büszkén tekintünk vissza, azonban fontosabbnak tarjuk, hogy a jelennel és főképp a jövővel foglalkozzunk. Ennek fényében szeretném pár sorban összegezni, hogy miben is különbözünk sok más tánciskolától.

A Black Time Tánciskola tanárai és növendékei évről évre bizonyítják, hogy nem véletlenül állnak Magyarország legszínvonalasabb táncklubjai között! Ez persze nagyban köszönhető Horváth Zoltánnak is (a tánciskola másik vezetőjének) aki 2008 óta neveli ki folyamatosan a versenyzői és tanári utánpótlást, valamint szerves résztvevője a tánciskola rendezvényeinek és progjamjainak a szervezésében. A budapeti-és vidéki tánctanáraink kitartó munkájának eredménye, hogy az  iskola több csapata is versenyzik, több korosztályban. A Black Time Tánciskola növendékei már 2003. óta szinte minden évben dobogós helyezéseket hoznak el nívós hazai és nemzetközi versenyekről. A legsikeresebb és legeredményesebb vitathatatlanul a Quantum XXL, akik a 2012-es Csillag Születik nevű tehetségkutató versenyben tűntek fel először.

A Black Time Hip-Hop Tánciskola oktatói és vezetői arra törekszenek, hogy a tánc oktatásán túlmenően egy jó közösségbe kovácsolják a hip-hop tánc rajongóit. A tánciskolánk élete nem csak a tánclépések átadásáról és koreográfiák betanításáról szól. Hip-hop tánctanfolyamainkon elsősorban természetesen lépésanyagot sajátíthatsz el a mozgáskultúrádat és testtudatod fejlesztése mellett. Mindemellett az állóképességedet növeli és a koordinációs készségedet is fejleszti. Azonban én a táncórákon kívüli dolgokról beszélek. Olyan, a tanáraink által szervezett közösségi programokról, amiben a növendékek odafigyelnek egymásra, törődnek egymással, segítik egymást valamint példamutató magatartást követhetnek. A Black Time hip-hop tánciskola oktatói nem csak a mozgás megszerettetését, hanem az egymás iránti tisztelet megtanítását is célul tűzték ki maguk elé. Mindezen felül fontosnak tartjuk a példamutató magatartást is, ezért a Black Time tánciskolában egyik tanár sem dohányzik! Továbbá nagyon fontos szerepet tölt be az életükben az egészséges táplálkozás és életmód, valamint a példaértékű viselkedési forma kialakítása. Növendékeiket is ezeknek az eszmének a követésére ösztönzik. Tanárainak célja, hogy a növendékeik a legjobbaktól tanulhassanak, ezért folyamatosan képzik magukat hazai és nemzetközi workhopokon.

Év közben a közös zártkörű bulik, mozi látogatások, kirándulások, fellépések, versenyek, exclusive workshopok, nyáron pedig az évzárók, a tábor és a ”tábor afterpartyk” teszik minden Black Time tánciskola növendéknek emlékezetessé mindazt, amitől a MI hip-hop tánciskolánk különleges … és így már Te is láthatod, hogy mottónk találó, vagyis hogy a Black Time Hip-Hop Dance School Több,mint tánc!

Aki gyermek táncoktatást keres az is jó helyen jár, hiszen Budapest több kerületében is van kihelyezett hip-hop tánctanfolyamunk kifejezetten gyerekek számára. Szóval ha eleget olvastál, akkor itt az idő,hogy megnézd az oldalt alaposabban és szemezgess a videók, képek és információk között!